Not saving windows

Discussions about everything to do with SDRuno
cmgam
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 8:17 pm

Not saving windows

Post by cmgam » Mon Feb 25, 2019 6:51 pm

Hi
I must be doing someting wrong because I cannot save my workspace. Whem I use "CTR+W" or "CTR+left mouse" on the name of the workspace, the screens disappear but the main screen on top left of the screen.
Last version of SDRuno and win 10.
Thanks for any help,
Regards
Last edited by cmgam on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason
cmgam

g1hbe
Posts: 489
Joined: Sat Jan 17, 2015 3:28 pm
Location: Cheshire, UK

Re: Not saving windows

Post by g1hbe » Mon Feb 25, 2019 10:13 pm

Hello. The method outlined on pages 12 &13 of the manual is correct as far as I recall.

Reason: No reason
Andy

cmgam
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 8:17 pm

Re: Not saving windows

Post by cmgam » Mon Feb 25, 2019 10:24 pm

g1hbe wrote:Hello. The method outlined on pages 12 &13 of the manual is correct as far as I recall.
Hi
SDRuno user manual v.1.23, pages 11, 12 and 13, as far as I can see, says nothing about saving workspace. Or am I missing something?
Thanks anyway.
Regards
Last edited by cmgam on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason
cmgam

g1hbe
Posts: 489
Joined: Sat Jan 17, 2015 3:28 pm
Location: Cheshire, UK

Re: Not saving windows

Post by g1hbe » Tue Feb 26, 2019 8:23 am

Ah, in version 1.23 it's on page 18 onwards. I was looking at v1.22. I think the method is the same though. You might also find help on the SDRUno page on Facebook. It's a busy site with lots of helpful people.

Reason: No reason
Andy

cmgam
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 8:17 pm

Re: Not saving windows

Post by cmgam » Tue Feb 26, 2019 8:07 pm

Hi
Even following the instructions, as done before, the same happens; Can't save workspace.
Thanks
Regards

Reason: No reason
cmgam

mikesimpson55
Posts: 9
Joined: Wed Aug 29, 2018 1:18 am

Re: Not saving windows

Post by mikesimpson55 » Tue Feb 26, 2019 9:39 pm

On the SDRuno Main window:-
1. Click on a blank part of the window to select the window.
2. Press CTRL-W
3. A white list of all your workspaces appears
4. Click on the one you wish to save
5. A message 'Current Workspace Saved' appears
6. Click OK

Reason: No reason

cmgam
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 8:17 pm

Re: Not saving windows

Post by cmgam » Wed Feb 27, 2019 4:26 pm

Hi
Thanks once more but don't work.
I already uninstalled and reinstalled the program and the problem continues.
"CTR+W" does nothing. The "white list of all your workspaces" does not appears. Only if I click on "default workspace" (or other). Then, the list shows but, as I said before, as soon as I click on the one I want to save, all windows close and the one left is the main menu on top left of the screen. Nothing is saved.
Regards

Reason: No reason
cmgam

nOtko
Posts: 2
Joined: Mon Dec 31, 2018 5:02 pm

Re: Not saving windows

Post by nOtko » Wed Feb 27, 2019 5:10 pm

Cmgam,

It seems, according to your description, you are selecting an existing workspace from the "white list" instead of saving one. All workspaces on that list, except the default one show only the Main window.

If I was you, I'd try to make sure that the CTRL button is functioning properly, e.g. CTRL-C, CTRL-V (copy, paste) in Notepad.
You might try the right CTRL button if your keyboard has one. You hold the CTRL down while tapping the W.

Cheers /Notko
Last edited by nOtko on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

cmgam
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 8:17 pm

Re: Not saving windows

Post by cmgam » Wed Feb 27, 2019 5:51 pm

Hi nOtko

The keys "CTR" and "W" work fine. "CTR+W" not.
I create a new workspace and called it SDR. But, as before, when I left click to save under that name... all windows close but the main one. :x :x :|
Thanks anyway.
Regards

Reason: No reason
cmgam

g1hbe
Posts: 489
Joined: Sat Jan 17, 2015 3:28 pm
Location: Cheshire, UK

Re: Not saving windows

Post by g1hbe » Wed Feb 27, 2019 9:05 pm

I can't understand what's going on here. Perhaps it's time to go to the support centre and open a ticket. The developers are very friendly and will sort it out quickly.

Reason: No reason
Andy

Post Reply